Sådan arbejder vi

Bliv ført til forandring

Vi vil i en tæt dialog med den enkelte kunde udvikle de idéer til løsninger, som passer bedst til de udfordringer, som din virksomhed står overfor.

Baseret på erfaring, analyser og målinger skaber vi et udgangspunkt for udvikling og vækst og understøtter samtidig igangsatte forandringsprocesser for hele organisationen, afdelingen, teamet og den enkelte leder.

 

Vi har ekspertise inden for en række personlighedstest. Og arbejder med den personlige udvikling gennem bevidstgørelse og erkendelse af adfærds- og handlingsmønstre samt personlige ressourcer.

 

Samtidig anvender vi kommunikative og adfærdspsykologiske metoder gennem inspiration, test, sparring og udarbejdelse af individuelle mål og planer for udvikling og opnår således en unik og meget detaljeret viden om hvilke relevante, interne udviklingstiltag, der skal til for at flytte virksomheden fra dét, som den kan nu - og hen til det sted, fremtidige behov kræver.

 

Vores rolle er at facilitere og styre processer samt gennemføre workshops med udvalgte medarbejdere og hjælpe vores kunder med at nå fra motivation til innovation.

Fra motivation til innovation

© Konsulentgruppen Innovator  |  Uranienborg Alle 24 - DK-2860 Søborg  |  (+45) 3966 7900  |  post@innovator.dk