Kan du se stjernerne?

 

Innovator har indledt et samarbejde Harrison Assessment Nordic

 

Harrison Assessment - Next Generation Talent Solutions er et effektivt vurderingsværktøj til at finde de bedste nye medarbejdere og til at fastholde og videreudvikle de gode medarbejdere.

Harrison Assessment hjælper nogle af de mest fremgangsrige virksomheder i verden med at rekruttere og udvikle deres medarbejdere. Udfordringen består i at vælge de medarbejdere, der præsterer bedst - og i at fastholde dem.

Værktøjet består i en grundig analyse af ansøgerens kvalifikationer og ’egnethed’. Dets styrke er, at det tager højde for hele personen, både personlighed, interesser, personlige krav til arbejdsmiljø som f.eks. sundhed og sikkerhed, samt ønsker til arbejdsindhold.

 

Harrison Assessment tager udgangspunkt i ’Enjoyment Performance Teorien’, som bygger på antagelsen om, at det er en fordel, at medarbejderne kan lide det, de laver. Medarbejdere, som kan lide mindst 75% af deres arbejdsopgaver, har 3 gange så stor sandsynlighed for succes i deres job. Værktøjet anvender desuden teorien om paradokser til at klarlægge fine nuancer og modsætninger ved mennesker – relateret til deres arbejds-præstation.

Den 26. - 27. maj 2015 vil vi tilbyde et 2-dages Basic Accreditation Training i Harrison Assessments Talent Solution for virksomheder, organisationer og konsulentfirmaer. Reserver allerede nu dagene.

 

Hvis du er blevet nysgerrig efter at høre mere, så kontakt os for yderligere  information eller et møde, hvor vi vil gennemgå Harrison Assesment værktøjerne med dig.

 


Fra motivation til innovation

© Konsulentgruppen Innovator  |  Uranienborg Alle 24 - DK-2860 Søborg  |  (+45) 3966 7900  |  post@innovator.dk