Personlig spændvidde

- et vanebrydende kursus i frihed og fleksibilitet

Vi har meget mere at byde på end vi tror.

Vi spiller på de samme strenge igen og igen - spiller den samme melodi igen og igen - den samme rolle igen og igen... og forventer os oven i købet ofte et nyt og anderledes resultat...igen og igen.

Hvad er personlighed og hvad er fastlåsthed.

På dette kursus vil den enkelte få mulighed for at overskride sin vanemæssig begrænsning og udfolde mere ukendte potentialer. Hvorfor ikke udvide repertoiret for hvad man tillader sig selv...hvis hele verden er en scene, hvorfor så ikke vælge en rolle med lidt større rummelighed?.

Målet er at opnå en større vågenhed og valgfrihed.

Ideen er at sanseligt og oplevelsesorienteret arbejde med den kropslige indstilling er sjovere og mere forløsende end det tilsvarende arbejde med den mentale indstilling. Ved hjælp af kropslige og skuespilmæssige teknikker og spil, vil vi søge at genfinde den glæde, balance, frihed og legende lethed som vi finder hos børn.

Hvis vi skal fungere optimalt i en dynamisk og omskiftelig hverdag må vi ofre noget af den påtagende voksenhed og finde nysgerrighed, leg, åbenhed og parathed-til-hvad-som-helst ned fra hylden.

Ud over en øget bevidsthed om egne vanemæssige indstillinger, vil den enkelte kursusdeltager blive introduceret til teknikker med det formål at komme ud over sin egen begrænsning og udfolde et nyt og mere bredspektret nærvær.

Påklædning til kropslig/personlig udfoldelse.

Fra motivation til innovation

© Konsulentgruppen Innovator  |  Uranienborg Alle 24 - DK-2860 Søborg  |  (+45) 3966 7900  |  post@innovator.dk